TRIATLON GALERIJ PARCOURS TRAININGEN UITSLAGEN INSCHRIJVEN BEREIKBAARHEID

Algemeen

Parkeren direct naast het terrein is helaas niet mogelijk in verband met de veiligheid van de deelnemers van de triatlon. Parkeren is mogelijk aan de overzijde van het kanaal, op de Kanaaldijk Noord, waarna de botenloods eenvoudig te bereiken is via de nabij gelegen voetgangersbrug. Fietsers hebben wel de mogelijkheid hun fiets bij de botenloods te stallen. Echter, ook hen vragen wij via de Kanaaldijk Noord en de voetgangersbrug het terrein te bereiken.


Route - Openbaar vervoer

Neem vanaf station Eindhoven buslijn 10 naar Geldrop, 20 naar Helmond of 24 naar Helmond. Stap uit bij halte "Geldrop, DAF 3" en loop vervolgens terug naar de kruising. Sla rechts de Hooge Akker in en loop verderop met de bocht mee naar rechts. Ga op de splitsing links en vervolgens rechtdoor het fietspad op. Houd het spoor rechts. Ga bij het kanaal links (Oeverlandroute), en na 200m ziet u het botenhuis.


Route - Auto

Vanaf 's-Hertogenbosch (A2)
Op knooppunt Ekkersweijer volg Eindhoven Centrum (A50 }. Verlaat de A50 bij afslag 6, Eindhoven Centrum. Neem afslag 7, Centrum/Tongelre. Vervolg uw weg op de John F. Kennedylaan 5km rechtdoor. Bij de verkeerslichten links, richting Helmond de Onze Lieve Vrouwestraat op. Ga bij het verkeersplein/rotonde (Berenkuil) rechtdoor om op de Insulindelaan te blijven. Ga bij de 2e verkeerslichten de parallelweg (Jeroen Boschlaan) op, richting industrieterrein "De Kade" en DAF. Rij rechtdoor, en ga vlak voor het water links de Kanaaldijk Noord op. Blijf rechtdoor gaan. Na 2km ziet u het botenhuis aan de overzijde van het water liggen. De botenloods is via de witte voetgangersbrug te bereiken.

Vanaf Tilburg (A58)
Op knooppunt Batadorp volg Nijmegen (A50), 2 maal. Verlaat de A50 bij afslag 6, Eindhoven Centrum. Neem afslag 7, Centrum/Tongelre. Vervolg uw weg op de John F. Kennedylaan 5km rechtdoor. Bij de verkeerslichten links, richting Helmond de Onze Lieve Vrouwestraat op. Ga bij het verkeersplein/rotonde (Berenkuil) rechtdoor om op de Insulindelaan te blijven. Ga bij de 2e verkeerslichten de parallelweg (Jeroen Boschlaan) op, richting industrieterrein "De Kade" en DAF. Rij rechtdoor, en ga vlak voor het water links de Kanaaldijk Noord op. Blijf rechtdoor gaan. Na 2km ziet u het botenhuis aan de overzijde van het water liggen. De botenloods is via de witte voetgangersbrug te bereiken.

Vanaf Nijmegen (A50)
Verlaat de A50 bij afslag 6, Eindhoven Centrum. Vervolg uw weg op de John F. Kennedylaan 5km rechtdoor. Bij de verkeerslichten links, richting Helmond de Onze Lieve Vrouwestraat op. Ga bij het verkeersplein/rotonde (Berenkuil) rechtdoor om op de Insulindelaan te blijven. Ga bij de 2e verkeerslichten de parallelweg (Jeroen Boschlaan) op, richting industrieterrein "De Kade" en DAF. Rij rechtdoor, en ga voor het water gelijk rechts de Kanaaldijk Noord op. Blijf rechtdoor gaan. Na 2km ziet u het botenhuis aan de overzijde van het water liggen. De botenloods is via de witte voetgangersbrug te bereiken.

Vanaf Maastricht (A2) en Venlo (A67)
Verlaat de snelweg bij afslag 29 t/m 33, Veldhoven (N2). Volg op het verkeersplein/rotonde Eindhoven Centrum. Ga na 2km rechtdoor op de rotonde om op de Leenderweg te blijven. Ga bij de 2e verkeerslichten rechtsaf, richting Helmond de Piuslaan op. Na 1km op de kruising met de Geldropseweg met dubbele verkeerslichten, de parallelweg (hugo van der Goeslaan) op, richting industrieterrein "De Kade" en DAF. Rij rechtdoor, en ga na het water gelijk rechts de Kanaaldijk Noord op. Blijf rechtdoor gaan. Na 2km ziet u het botenhuis aan de overzijde van het water liggen. De botenloods is via de witte voetgangersbrug te bereiken.

Vanaf Antwerpen (A67)
Op knooppunt de Hogt volg Eindhoven Centrum, Randweg zuid (N2). Blijf op de randweg tot deze uitkomt op het verkeersplein/rotonde. Volg hier Eindhoven Centrum. Ga na 2km rechtdoor op de rotonde om op de Leenderweg te blijven. Ga bij de 2e verkeerslichten rechtsaf, richting Helmond de Piuslaan op. Na 1km op de kruising met de Geldropseweg met dubbele verkeerslichten, de parallelweg (hugo van der Goeslaan) op, richting industrieterrein "De Kade" en DAF. Rij rechtdoor, en ga na het water gelijk rechts de Kanaaldijk Noord op. Blijf rechtdoor gaan. Na 2km ziet u het botenhuis aan de overzijde van het water liggen. De botenloods is via de witte voetgangersbrug te bereiken. N.B. een aantal routeplanners geven een route via Geldrop (Urkhovenseweg). Deze routes lopen via een fietspad, en zijn niet de juiste. De route via de stadsring van Eindhoven betreft wel de juiste route.


Parkeerroute

Aan de overkant van het kanaal kunt u parkeren. De gemakkelijkste route naar de parkeerplaats is aangegeven op onderstaande afbeelding. Vanaf daar is het 200m lopen naar de locatie.

CONTACT

Heeft u vragen, mail ons gerust.

E.S.R. Thêta
KvK-nummer: 40236284
BTW-nummer: NL.8040.19.538.B01
Vestigingsadres: Kanaaldijk-Zuid 50, Eindhoven
Telefoonnummer: 040-2438853
Emailadres: info@triatloneindhoven.nl
Facebook: Triatlon Eindhoven
Instagram: Triatlon Eindhoven
Facebook organisator: E.S.R. Thêta